hren
0
U košarici nema proizvoda.

Početna

50 Godina

ctg usluge 1Osnovne djelatnosti poduzeća Elektroničar d.o.o. su prodaja i servis medicinskih uređaja.

Ako trebate kompletno opremiti svoju ginekološku ordinaciju, ginekološki odjel neke veće ustanove i sl., na pravom ste mjestu. U ponudi imamo sve, od jednostavnih kirurških instrumenata, preko svih vrsta ginekoloških dijagnostičkih uređaja, CTG-a, EKG-a, kolposkopa i ultrazvuka pa do ginekoloških stolova i ostalog medicinskog namještaja potrebnih za kompletno opremanje.

Provjerite našu ponudu na web stranicama ili u slučaju da ne možete pronaći ono što vas zanima, obratite nam se telefonski.  Trudimo se dati što bolji i točniji opis te sliku proizvoda. Unatoč tome ne možemo jamčiti da su navedeni podaci i slike aparata u potpunosti točni.

U slučaju da se dvoumite oko kupnje uređaja kontaktirajte naše prodajne agente koji će vam ponuditi opremu koja najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. U slučaju da želite isprobati uređaj prije kupnje, moguće je organizirati kratku prezentaciju uređaja u našim prostorijama.

Za svaki prodani uređaj pružamo edukaciju i preporučamo koji pribor koristiti kako bi dobili što kvalitetnije rezultate. Stojimo vam stoji na raspolaganju za svaku daljnju pomoć prilikom upotrebe uređaja ili njegovog popratnog softvera. Svi proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom koje deklarira proizvođač, imaju jamstveni list.

Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se uz predočenje računa i jamstvenog lista. U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena, kupac može, ako proizvod nije ispravan zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi, ili u slučaju da kvar nije moguće otkloniti, da mu se preda drugi takav ispravan proizvod.

Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom.

Ivasim d.o.o.

Iskustvo, tehnologija, rješenja & zaštita okoliša

Na temelju višegodišnjeg iskustva i primjene napredne tehnologije, razvijamo i proizvodimo kompletne linije proizvoda za čišćenje i odmašćivanje, kao i specijalna sintetska maziva, brtvila te montažne i visokotemperaturne paste.

Naša rješenja su prvenstveno namijenjena industriji nafte i plina, ali su također primjenjiva i u širokom spektru drugih industrija, uključujući elektroindustriju, građevinsku industriju, autoindustriju, brodogradnju i industriju čelika.

Naša filozofija temelji se na dubokom razumijevanju potreba naših kupaca i održavanju dugoročnih odnosa s njima, kao i s našim dobavljačima. Samo kroz takav pristup možemo osigurati najvišu razinu kvalitete u svim aspektima našeg poslovanja, uz istovremenu brigu o zaštiti okoliša.

Proizvodi

Ivasim

Gdje smo

  • Adresa:
    Industrijska cesta 4
          10310 Ivanić Grad
          Hrvatska

Kontakt

  • Telefon:
    +385 1 2888 556
  • Email:
    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HR Financira Europska unija

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije
ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.